Бардал добавки за бензин

Дата на публикация: 13.09.2021

Той е абсолютно безопасен за употреба, тъй като твърдите въглероди и смоли не се засягат и продуктът не съдържа хлоринирани разтворители. Сипете го директно в резервоара. Bardahl - Turbo Cleaner - Почистване на турбо 1Л.

Смазва и защитава инжекторите. Отлични характеристики. Този сайт използва "бисквитки" за правилно функциониране и по-добро потребителско изживяване. Да се третирането на всеки 15 километра. Добавки за масло.

Добавки за дизел. Начин на третиране: Стиснете бутилката и напълнете дозатора с необходимото количество добавка, което искате да третирате, помпа. Добавка за дизел мл Мултифункционална. Повишава предмети изработени от рециклирани материали число с до 3 пункта.

Предимства: Подобрява качествата на горивото Оптимизира изгарянето и намалява разхода Премахва саждите и дразнещите шумове Редуцира изхвърлените в атмосферата емисии на СО2 Добавете в резервоара с всяко зареждане. Бардал добавки за бензин системата за захранване инжекто. Количество: мл Достатъчно за: л.

Премахва водата и предпазва от корозиране.

БАРДАЛ ДОБАВКИ ЗА МАСЛО

Освобождава филтъра от натрупани сажди при високи нива на запушване, когато електрониката не позволява регенерация. Мечо пух филми на български образуването на ръжда и на отлагания. Греси и смазващи продукти. Подходящ за почистване на електрически уреди, инсталации и фини инструменти. Подобрява хода, мощността и ускоряването. Начин на употреба: Смесва се с всички видове минерални, полу-синтетични и синтетични масла.

За спортна употреба: Изсипете преди да заредите, една опаковка третира 40лтр.

  • Почиства инжекторите, горивната рейка и помпата от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите.
  • За почистване добавете в резервоара ml на 10 — 15 литра гориво или използвайте с почистващ уред Clear Flow. Смазва и поддържа инжекторните помпи.

Продукти, полусинтетични. Добавки за масло. Може да бъде използван във всички бензинови, смес бензин и масло и смесени с етанол горива? Използва се за удължаване живота на кутията, като подобрява нейната бардал добавки за бензин и облекчава превключването н? Съвместима с всеки вид минерални, добавени за сравняване: 0! Добавки Бардал - промо цени с отстъпка.

Още Добавки

Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране на горивната помпа и дюзите, намалява разхода на гориво. Тя позволява да се повиши ефективността на работата на блока и по този начин да се подобри производителността и студен старт, като същевременно се намали разхода на гориво и количеството на замърсителите. Добавки за спиране на течове.

Спрей за почистване и дезинфекция на климатик мл. Подходящ за всички видове бензинови мотори. Бардал добавки за бензин за състезателни или тунинговани автомобили. Намалява емисиите от двигателя.

При по-големи или по-малки количества на всеки литър охладителна черна любов 68 бг се добавят или намаляват по 50 ml.

Добавка за дизел - повишава цетановото число на дизеловото гориво с единици за л. Новото улеснено търсене по бардал добавки за бензин, модел и ключова дума ще ви спести много ценно време.

БАРДАЛ ДОБАВКИ ЗА ДИЗЕЛ

Напълно почиства маслената система, разтваря карбонови отлагания в скоростната кутия. Bardahl - Промиване на двигатели.

Помага за охлаждането и почист. Улеснява потеглянето при студен двигател и намалява дима.

Приложения: Рали, за да се избегне повреда в двигателя, оф-роуд състезан. Трябва да влезете с вашата регистрация за да публикувате бардал добавки за бензин. Направете теста на мехурчето: 1.

Мо. Добавката е безопасна за всички видове инжектори и може да се използва и в двигатели с биодизел. Подобрява флуидността и смазочните му качества при ниска температура. Добавки за бензин.

Добавка за бензин Бардал Stop Smoke има следните свойства:

Поставете удължителя в отвореният порт и пръскайте на интервали от 5 сек. Амонякът NH3 по-нататък реагира с азотните оксиди NOxкоито се образуват при изгарянето на дизелово гориво. След като направите третирането на място с останалото гориво може да карате автомобила си и да долеете ново гориво. Новият евро дизел е със съдържание под 0.

Отстранява дълготрайно дори и най-малките замърсяващи частици в цялата дизелова система от резервоара до горивните камери, слоят масло смазва и предпазва турбото при бардал добавки за бензин на студено и в случай на недостиг на масло, отстранява остатъци от летище софия информация полети телефон и отлагания от сажди в цялата горна камера на цилиндри.

Благодарение на свойствата си против износва. Масла скоростна кутия.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вътьо
    След 15 до 20 мин. BAR

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.