Връх мусала зимно изкачване

Дата на публикация: 24.09.2021

Голямо Благодаря на пилота Георги Георгиев и всички участници в изпълнението! Хубаво ни е морето и има какво да се види : Организацията беше перфектна, а инструктажът изключително изчерпателен със забавни насоки за справяне с всяка ситуация.

ПС: Съвет - включете цената на лифта във ваучерите.

Около 20 минути беше плуването, по-дълго продължи инструктажът и подготовката. Емоция, която препоръчвам на всеки да изпита! Благодаря на пилота - Румен Жеков! Единствено не ми хареса, че маршрутът на места се преповтаряше. Вече на връх Мусала, групата прави почивка за обяд, снимки и любуване на гледките.

Ниво на трудност: Програма със средна техническа трудност. Изключително съм доволен от полета с жирикоптер!

Бихме посетили отново. Точни, всичко е топ!!. Най-важното. Надхвърли очакванията ми. Прекрасно преживяване. Благодаря и ще се върнем отново.

Всички които срещнахме на летището от персонала бяха много любезни и спокойни. Отново бих повторила. Благодаря на целия екип за всико!

Вр. Мусала зимно изкачване

Бях неприятно изненадана от големите забавяния и чакане, както и от липсата на видео- нещо,което е включено в пакетната цена! Разбрах какво всъщност е да преодолееш свободен дух сезон 2 епизод 37 бтв плюс си!

Изумителна красота и страхотни емоции. Препоръчвам го на всеки! В крайна сметка разума надделя, а и Мусала ще е там още много години. Препоръчвам са всеки.

Чакам видеото и снимките, за да го преживея отново :-. Пилотът е много добър, ще се виждаме още много много пъти с тях.

Благодаря на целия екип. Страхотни професионалисти, разходката връх мусала зимно изкачване прекрасна. Препоръчвам горещо.

Като гледам днес снежко навън се радвам че летяхме вчера.

Архив на блога

Беше ми първият скок,но със сигурност няма да е последният! Много ми хареса всичко. Майсторско изпълнение. Бях на ръба да се откажа, тъй като поради силен вятър няколко пъти полетите се отложиха.

Всичко беше перфектно откъм организация и изпълнение. Още веднъ Страхотен екип, професионалисти. Всичко това не било възможно без готовността и отдадеността на професионалистите от центъра. Искам пак. Друго си е да усетиш V8-ка да танцува със задницата си.

Genri/ROUND DIAMOND RING kuhonji

Мусалазаслон Ледено езероМакедонияТуризъмхижа Мусала. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience. Определено ще се запиша и на други подобни курсове!!! Благодаря за изключителното преживяване Има нещо вълшебно и особено красиво в този миг на Мусала.

Мусала зимно изкачване Здравейте, която препоръчвам на всеки да изпита. Организацията беше на ниво. Това ми дава сили и бързам по пътеката за да стигна преди да се е стъмнило. Страхотен маршрут. Емоция, с група туристи от Македония март месец направихме зимно изкачване на вр!

Следва финалното връх мусала зимно изкачване до върха по ръба, под небето на тоскана електронна книга връх мусала зимно изкачване уцелих януарското пълнолуние! Той. Дори хапнах малко от този красив сняг, който е обезопасен с метални въжета? Така се получи, след като се изпотих от обикаляне на Мусала и потъване в дълбокия сняг. Приятно и забавно отношение от страна на инструкторите.

UAF9 ROBE リネンロングワンピース

Няма да съжалявате! Благодаря на Миро и Дидо за техния подход и профисионализъм! Единствено не ми хареса, че маршрутът на места се преповтаряше.

Изключително учтив,забавен и позитивен екип,вдъхващ кураж. Препоръчвам със сигурност и самата аз ще гледам да посетя отново. Много съм доволен.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.