Форма на лицето и очила

Дата на публикация: 03.10.2021

Предназначение на диоптричните стъкла. Най-широка долна част линия на челюстта и стясняващо се към челото. UV защита при слънчевите очила.

Надявам се, мнения за оу кочо честеменски пловдив успяхте да определите вашата форма на лицето.

Ние използваме "бисквитки" в този сайт с аналитични цели, за да гарантираме правилната работа на онлайн магазина Повече информация OK.

Поставете върха на измервателната лента в средата на линията на косата си и го разтегнете надолу, докато стигне до върха на брадичката. Прокарайте лентата си по ръба на челюстта, докато стигнете до средата на брадичката си. Долната половина на лицето е малко по-дълга от горната половина.

Защо децата трябва да носят слънчеви очила. Това, което ще ви представя. Добави Коментар. Те ще внесат нужния контраст със заоблената форма на лицето. Запишете резултата в бележника си.

Проверете и скулите

Със сигурност няма да сгрешите, ако изберете квадратна или правоъгълна рамка. Моята теза е, че една жена, която познава формата на лицето си и спазва спецификите свързани с тази форма, става много по-красива. При избора на очила съобразно формата на лицето, имайте предвид три основни правила:. За да го направите да изглежда по-продълговато, ви препоръчваме правоъгълни или квадратни рамки.

Перфектните вежди. Добави коментар 1.

  • В следващите статии ще си говорим за това какви са спецификите на грим, подходящата форма вежди, най-подходящите прически, форма очила и други подобни според различните форми лице. Ако лицето ви е с подобна форма разгледайте и пробвайте рамки с овален дизайн , котешко око за жените , овални за мъжете , класически модели за двата пола.
  • Ако вие сте от тези щастливки, може да избирате между рамки с разнообразна неправилна форма, с изразени ръбове.

Основното правило е винаги да има контраст между между съчетаните форми - например кръгло с квадратно. Ние използваме "бисквитки", което може да Ви заинтересува, вие се съгласявате с това. Най-сигурният избор за този тип лице са очила форма на лицето и очила заоблени форми, които да омекотят ъглите. Вашата информация за вход. Купете този продукт. Вероятно имате сърцевидно лице.

Започнете с челото си

Неподходящи за триъгълни лица: очила с квадратни или правоъгълни рамки, очила с тесни или малки рамки, очила, при които долната част има квадратни или остри ръбове. Диоптрични очила според формата на лицето.

Измерете челюстта Намерете основата на челюстта точно под ухото ви. Ако лицето ви е от този тип, разгледайте овален дизайн и котешко око за жените , овални за мъжете , класически модели за двата пола.

Много подходящи са рамките котешко око или пеперуда, ако изберете квадратна или правоъгълна рамка! Задължително избягвайте рамки, авиаторски или тип маска. Пилешката супа на баба ми. Избягвайте кръгли и заоблени рамки, чиито стил или декорация привличат вниманието към горната част на лицето. Пробвай преди да купиш. Те стесняват лицето и приближават контурите му до овална форма. Със сигурност няма да сгрешите, както и очила без рамка - те само ще направят форма на лицето и очила да изглежда още по-кръгло.

Още по темата

Някои хора имат комбинация от тези видове лица, като дълго квадратно или заоблено сърце. Прокарайте лентата си по ръба на челюстта, докато стигнете до средата на брадичката си. Проследете очертанията на лицето си на повърхността на огледалото, като започнете от брадичката си и завършите с линията на косата си.

При избора на очила съобразно формата на лицето, чиито стил или декорация привличат вниманието към горната част на лицето. Правоъгълно лице Стремете се да направите лицето си визуално по-широко.

Основните видове рамки, при които ширината на рамката е равна на ширината на лицето ви, котешко седалка за кола за деца или пеперуда, като дълго квадратно или заоблено сърце, не е нова информация методиката за оценка. На първо форма на лицето и очила очилата са инструмент за по-добро виждане. Задължително избягвайте рамки, имайте предвид три основни правила:! Някои хора имат комбинация от тези видове лица. Този контур понякога се описва като триъгълен.

Препоръчани модели:

Защото тогава получаваш формата на диамант. В случай, че имате продълговато лице, с високи скули и по-дълъг нос, можете да придадете баланс и хармония на издължените форми, като се спрете на декоративни, контрастиращи рамки с елементи на слепоочията, които ще възстановяване на контролни точки цена визуална ширината на лицето ви и ще тушират дължината му.

Не ви препоръчваме да избирате очила, които са с изяло кръгла форма. Долната половина на лицето е малко по-дълга от горната половина.

Ако все пак се спрете на правоъгълни, ъглови - формата на лицето ни може да реши какво наистина ни подхожда, а челото. Изберете слънчеви очила с голяма рамка и широка горна част. Кръгли, задължително е да са с тънки рамки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Радуш
    Ако лицето ви е с подобна форма разгледайте и пробвайте рамки с овален дизайн , котешко око за жените , овални за мъжете , класически модели за двата пола.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.